Proiectat și produs în Republica Cehă
• Ușor de manevrat
• Design tridimensional, în două straturi, cu căptușeală de protecție
• Strat exterior rezistent, impermeabil
• Strat interior reziztent la degradare
• Sistem de hamuri confortabil
• Pompă manuală cu dublă acțiune
• Gură mare de umplere

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 16, poate fi utilizat la combaterea incendiilor de mici dimensiuni, arderea controlată a subarboretului de pădure precum și ca echipament de patrulare după lichidarea incendiului sau în timpul arderii vreascurilor rezultate ca urmare a exploatării forestiere. Este un echipament adecvat pentru folosirea împreună cu rezervoarele de apa ST, ca echipament individual în dotarea vehiculelor de teren în timpul inspecțiilor vizuale de terenuri forestiere în lunile uscate sau stingerea incendiilor ce pot fi provocate accidental de utilajele agricole pe timpul recoltelor.

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 25, este proiectat și fabricat fără compromisuri. Designul său, înglobează toată experiența câștigată de-a lungul anilor în dezvoltarea de rucsaci de apă pentru stingerea incendiilor cu modelul Ermak 20 (old), care se află pe piață de mai mult de 10 de ani și este folosit de pompierii profesioniști și voluntari din Republica Cehă, multe țări din UE și din afara acesteia. Ermak 16 este proiectat și fabricat în Republica Cehă.

Fratele mai mic al rucsacilor din gama Ermak, a moștenit cele mai bune caracteristici de la predecesorul sau, Ermak 20 (old). Pompa cu dublă acțiune este foarte ușoară, ușor de întreținut și de manevrat. Pompa portabilă este prevazută cu o duză metalică pentru reglarea debitului. Proiectat în 3D cu 2 straturi, cu strat exterior impermeabil robust, de culoare roșie sau galbenă. Stratul interior realizat din țesăturaă acoperită cu PVC.  Căptușeala dorsală  moale garantează confort și protejează împotriva contactului direct cu apa rece. Sistemul confortabil de hamuri garantează un confort sporit și oferă o gamă largă de setări pentru purtarea pe spate. Sistemul este format din hamuri cu bretele largi, complet reglabile, pentru umeri, talie și stern . Capacul mare permite umplerea ușoară cu apă. Capacul este atașat permanent la rucsac. Mâner mare de plasic pentru o manevrare ușoară a rucsacului umplut. Buzunar de depozitare mare cu cleme pentru pompa de mână sau alte instrumente.
       Date Tehnice
  Mase și dimensiuni Distanța de refulare
Lățime 440 mm În jet concentrat 8,5 m
Înălțime 600 mm În jet dispersat (ploaie) 4,0 m
Grosime 115 mm Cu generator de spumă
Volum apă 16 L   În jet concentrat 5 m
Greutate proprie 2,0 Kg   Dispersie maximă 55 mm
  Proiectat și produs în Republica Cehă
• Ușor de manevrat
• Design tridimensional, în două straturi, cu căptușeală de protecție
• Strat exterior rezistent, impermeabil
• Strat interior reziztent la degradare
• Sistem de hamuri confortabil
• Pompă manuală cu dublă acțiune
• Gură mare de umplere

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 20, poate fi utilizat la combaterea incendiilor de mici dimensiuni, arderea controlată a subarboretului de pădure precum și ca echipament de patrulare după lichidarea incendiului sau în timpul arderii vreascurilor rezultate ca urmare a exploatării forestiere. Este un echipament adecvat pentru folosirea împreună cu rezervoarele de apa ST, ca echipament individual în dotarea vehiculelor de teren în timpul inspecțiilor vizuale de terenuri forestiere în lunile uscate sau stingerea incendiilor ce pot fi provocate accidental de utilajele agricole pe timpul recoltelor.

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 20, este proiectat și fabricat fără compromisuri. Designul său, înglobează toată experiența câștigată de-a lungul anilor în dezvoltarea de rucsaci de apă pentru stingerea incendiilor cu modelul Ermak 20 (old), care se află pe piață de mai mult de 10 de ani și este folosit de pompierii profesioniști și voluntari din Republica Cehă, țări din UE și din afara acesteia. Ermak 16 este proiectat si fabricat în Republica Cehă.

Mijlociul din gama Ermak, a moștenit cele mai bune caracteristici de la predecesorul sau, Ermak 20 (old). Pompa cu dublă acțiune este foarte ușoară, ușor de întreținut și de manevrat. Pompa portabilă este prevazută cu o duză metalică pentru reglarea debitului. Proiectat în 3D cu 2 straturi, cu strat exterior impermeabil robust, de culoare roșie sau galbenă. Stratul interior realizat din țesăturaă acoperită cu PVC. Căptușeala dorsală  moale garantează confort și protejează împotriva contactului direct cu apa rece. Sistemul confortabil de hamuri garantează un confort sporit și oferă o gamă largă de setări pentru purtarea pe spate. Sistemul este format din hamuri cu bretele largi, complet reglabile, pentru umeri, talie și stern . Capacul mare permite umplerea ușoară cu apă. Capacul este atașat permanent la rucsac. Mâner mare de plasic pentru o manevrare ușoară a rucsacului umplut. Buzunar de depozitare mare cu cleme pentru pompa de mână sau alte instrumente.
     Date Tehnice
Mase și dimensiuni   Distanța de refulare
Lățime 440 mm În jet concentrat 8,5 m
Înălțime 640 mm În jet dispersat 4,0 m
Grosime 135 mm   Cu generator de spumă
Volum apă 20 L   În jet concentrat 5,0 m
Greutate proprie 2,2 kg   Dispersie maximă 55 cm
Rucsacul de luptă împotriva incendiilor ERMAK 20 (old), servește pentru stingerea incendiilor de mici dimensiuni, arderea controlata a subarboretului de pădure și ca echipament de patrule după lichidare incendiu sau în timpul arderii vreascurilor rezultate ca urmare a exploatării forestiere.
Poate fi folosit si pentru aplicarea de tratamante fitosanitare precum cel împotriva gândacului de scoarță de copac.
Este un echipament adecvat pentru folosirea impreuna cu rezervoarele de apa ST, ca echipament individual in dotarea vehiculelor de teren în timpul inspecțiilor vizuale de terenuri forestiere în lunile uscate sau prevenirea incendiilor provocate de utilajele agricole pe timpul recoltelor.

ERMAK 20 este compus din două straturi. Stratul superior este fabricat dintr-o tesatura robusta și rezistenta la foc. Stratul interior este realizat din material flexibil, impermeabil și inert chimic . Intre aceste straturi este un strat de protecție dorsală care protejează organismul impotriva contactului direct cu apa rece. Stratul superior este echipat cu un sistem confortabil de hamuri , care este format din bretele pentru umeri, talie si stern,  complet reglabile. Stratul superior este echipat cu 5 buzunare de depozitare și cu curele pentru fixarea pompei de mână sau alte instrumente. ERMAK 20 este echipat cu un mâner din plastic pentru o manevrare ușoară cu rucsacului umplut și un furtun de înaltă calitate conectat la o pompă de mână cu dublă acțiune.

Avantajul rucsacului ERMAK 20 este manevrarea ușoară și posibilitatea de folosire a acestuia în locuri cu acces dificil. Pentru umplere se poate utiliza apa din lacuri sau cursuri de apa.  În acest scop rucsacul este echipat cu un capac mare, prevazut cu un filtru care permite reumplerea ușoara.
     Date Tehnice
  Mase și dimensiuni   Distanța de stropire
Lățime 360 mm În jet concentrat 8,5 m
Înălțime 470 mm În jet dispersat (ploaie) 4,0 m
Grosime 160 mm   Cu generator de spumă
Volum de apă 20 L   În jet concentrat 5,0 m
Greutate proprie 2,5 kg Diametru dispersiei 55 cm
  Proiectat și produs în Republica Cehă
• Ușor de manevrat
• Design tridimensional, în două straturi, cu căptușeală de protecție
• Strat exterior rezistent, impermeabil
• Strat interior reziztent la degradare
• Sistem de hamuri confortabil
• Pompă manuală cu dublă acțiune
• Gură mare de umplere

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 25, poate fi utilizat la combaterea incendiilor de mici dimensiuni, arderea controlată a subarboretului de pădure precum și ca echipament de patrulare după lichidarea incendiului sau în timpul arderii vreascurilor rezultate ca urmare a exploatării forestiere. Este un echipament adecvat pentru folosirea împreună cu rezervoarele de apa ST, ca echipament individual în dotarea vehiculelor de teren în timpul inspecțiilor vizuale de terenuri forestiere în lunile uscate sau stingerea incendiilor ce pot fi provocate accidental de utilajele agricole pe timpul recoltelor.

Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 25, este proiectat și fabricat fără compromisuri. Designul său, înglobează toată experiența câștigată de-a lungul anilor în dezvoltarea de rucsaci de apă pentru stingerea incendiilor cu modelul Ermak 20, care se află pe piață mai mult de 10 de ani și este folosit de pompieri profesioniști și voluntari din Republica Cehă, multe țări din UE și din afara acesteia frontiere. Ermak 16 este proiectat si fabricat în Republica Cehă.

Fratele mai mare al rucsacilor din gama Ermak, a moștenit cele mai bune caracteristici de la predecesorul sau, Ermak 20. Pompa cu dublă acțiune este foarte ușoară, ușor de întreținut și de manevrat. Pompa portabilă este prevazută cu o duză metalică pentru reglarea debitului. Proiectat în 3D cu 2 straturi, cu strat exterior impermeabil robust, de culoare roșie sau galbenă. Stratul interior realizat din țesăturaă acoperită cu PVC.  Căptușeala dorsală  moale garantează confort și protejează împotriva contactului direct cu apa rece. Sistemul confortabil de hamuri garantează un confort sporit și oferă o gamă largă de setări pentru purtarea pe spate. Sistemul este format din hamuri cu bretele largi, complet reglabile, pentru umeri, talie și stern . Capacul mare permite umplerea ușoară cu apă. Capacul este atașat permanent la rucsac. Mâner mare de plasic pentru o manevrare ușoară a rucsacului umplut. Buzunar de depozitare mare cu cleme pentru pompa de mână sau alte instrumente.

     Date Tehnice
  Mase și dimensiuni   Distanțe de stropire
Lățime 470 mm În jet concentrat 8,5 m
Înălțime 680 mm În jet dispersat 4,0 m
Grosime 140 mm   Cu generator de spumă
Volum de apă 25 L În jet concentrat 5,0 m
Greutate proprie 2,4 kg Diametru jet 55 cm
  Proiectat și produs în Republica Cehă
• Ușor de manevrat
• Design tridimensional, în două straturi, cu căptușeală de protecție
• Strat exterior rezistent, impermeabil
• Strat interior reziztent la degradare
• Sistem de hamuri confortabil
• Pompă manuală cu dublă acțiune
• Gură mare de umplere

ERMAK JUNIOR este primul rucsac de apă, complet funcțional, pentru stingerea incendiilor destinat celor mai mici pompieri ai noștri. Designul său, îngemănează toată experiența acumulată în dezvoltarea rucsacului de apă pentru stingerea incendiilor Ermak 20 (old), care se află pe piață de 10 ani și este folosit de pompierii profesioniști și voluntari din Republica Cehă și în multe țări din UE.

Mezinul, a moștenit cele mai bune caracteristici ale familiei. Pompa manuală cu dublă acțiune ofera o manevrare foarte ușoară. Sistemul confortabil de hamuri garantează un confort excelent și oferă o gamă largă de setări pentru a proteja spatele copiilor.

Este o soluție excelentă pentru creșterea încrederii în sine a copiilor și pentru a strange relațiile între părinți și copii,

În proiectarea rucsacului ne-am concentrat pe două direcții principale. Primul este confortul copiilor noștri. Al doilea este rezistența îndelungată în timp, care se datorează materialului folosit. Pompă de mână din metal, strat exterior robust, de culoare roșie, furtun de calitate și piese din material plastic solid. Acest lucru garantează durata mare de viață  a rucsacului oferit.

ERMAK JUNIOR este potrivit pentru copii începând de la vârsta de 4 ani.
Motorizare McCulloch
Motorizare Stihl
Motorizare Husqvarna
  Proiectat și produs în Republica Cehă
• Ușor de manevrat
• Design tridimensional, în două straturi, cu căptușeală de protecție
• Strat exterior rezistent, impermeabil
• Strat interior reziztent la degradare
• Sistem de hamuri confortabil
• Gură mare de umplere


Rucsacul de luptă împotriva incendiilor, ERMAK 50, prevăzut cu suflantă, servește pentru stingerea incendiilor mici, arderilor controlate de subarboret de pădure și ca echipament de patrulare după lichidarea incendiilor sau în timpul arderii vreascurilor rezultate ca urmare a exploatării forestiere. Este un echipament usor de transportat în zonele accidentate sau împădurite până la focarul incendiului, sau în vehicule off-road în timpul inspecțiilor vizuale de terenuri forestiere în lunile uscate.

ERMAK 50 M/H/S este o soluție îmbunătățita a rucsacului clasic de luptă împotriva incendiilor din seria ERMAK oferind un efect mai mare de stingere, acoperind o zonă mai mare de incendiu.

Pentru stingerea incendiilor se genereaza un curent puternic de aer, care, dacă este necesar, este suplimentat cu apă, pentru a forma o ceață de apă. Curentul de aer puternic este generat de un motor pe benzină în doi timpi și un ventilator care suflă aerul printr-o duză. În duza de aer se realizează și amestecul cu apa care este pompată din rucsac. Dacă este necesar, este posibil să îmbunătățiți efectul de stingere adăugând un agent de spumare care este amestecat în rucsac.

Aveți posibilitatea să configurați rucsacul ERMAK 50 în funcție de preferintele dumneavoastra! Puteti alege intre 3 variante de motorizare în funcție de experiența personală: Husqvarna, Stihl, McCulloch.
Rezervoarele de apă din seria ST pot fi folosite pentru transportul sau depozitarea de lichide în situații de urgență. Pot fi folosite atât ca sursă de apă pentru umplerea în teren a rucsacilor de apă și stingerea incendiilor în zone accidentate, colectare de apă din pârâuri și izvoare în zonele accidentate. Bazinele de apă mai pot fi folosite pentru colectarea lichidelor periculoase în cazul scurgerilor accidentale rezultate din accidente precum și pentru colectarea apei contaminate rezultate de la corturile de decontaminare.

Rezervoarele din seria ST au un design unic. Rezervoarele sunt proiectate
în 2D, baza containerului asigurând prin forma sa autosusținerea întregului ansamblu precum și partea superioară, de formă cilindrică, capabilă să asigure închiderea ansamblului și transportul rezervorului plin cu lichide. Sunt prevăzute și cu mânere care permit manipularea sau ancorarea acestora. Forma, dimensiunile și designul bazinelor gonflabile de apă din seria ST se preteaza pentru utilizarea în orice tip de relief sau benă

Rezervoarele din seria ST sunt confecționate din țesătură de poliester acoperită cu PVC. Țesătura de baza este produsă în Europa și este rezistentă la radiațiile UV, descompunere si mucegaire. Rezervoarele pot fi echipate cu robineți cu bilă de tip D sau C, sau combinații ale acestora. Robineții pot fi echipați cu cuple tip Storz. Pot fi prevăzute și cu valve de aerisire. Pentru utilizarea în teren accidentat, rezervoarele pot fi dotate cu sisteme de ancorare care permit at
ât ancorearea în bena unui pick-up, de exemplu, cât și în pante. Toate rezervoarele sunt livrate în saci de transport și sunt prevăzute cu covorașe de protectie. În mod standard, rezervoarele se pot livra la capacitați de 100, 300, 600, 1000, 1500 litri.
Sistem de inchidere

Sunt prevazute cu sistem de inchidere special, de forma cilindrica. Acest sistem permite utilizatorilor sa transporte pana la 1500 de litri de apa in orice tip de bena.
Materiale utilizate

Rezervoarele de apa sunt construite din materiale rezistente la radiatiile UV precum si la substante chimice.
Design

Rezervoarele de apa sunt astfel concepute incat sa asigure autosustinerea prin simpla umplere cu apa.
Manere

Rezervoarele de apa sunt prevazute cu manere care permit transportul manual al acestora (100 and 300l sau pentru ancorarea rezervoarelor in zonele accidentate.
       Date Tehnice
Model ST100 ST300 ST600 ST1000 ST1500
Volum rezervor 100L 300L 600L 1000L 1500L
Greutate proprie 2,16 kg 4,00kg 6,25kg 8,6kg 10,4kg
Diametrul la baza 700mm 1040mm 1260mm 1620mm 1900mm
Inaltime 517mm 731mm 848mm 850mm 900mm
Temeperatura de utilizare       -40°C ÷ +70°C
Bitera Solutions
Copyright © 2017 by "Bitera Solutions"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@bitera-s.eu